Mataró tindrà doble representació en un Europeu absolut d'atletisme

Raquel Gonzàlez i Marina Martínez seran a Munic 2022. Una fita històrica que no s'havia produït fins ara, tot i que Gonzàlez ja va disputar un Europeu el 2014 i el 2018.

La marxadora mataronina Raquel Gonzàlez repeteix convocatòria internacional. Gonzàlez és una de les atletes més experimentades de l'expedició i després de venir del Mundial, ara formarà part de la delegació espanyola en la prova dels 35 quilòmetres. En el Mundial la mataronina ve d'assolir la 5a posició i, per tant, si repeteix la gran actuació feta als Estats Units té números per lluitar pel podi.

I d'una experimentada esportista, a una que debuta en un Europeu Absolut. Els èxits de Marina Martínez segueix a ritme de vertígen. Els últims mesos estan plens de fites assolides per la fondista, ex del Laietània, ara a les files del New Balance. Martínez ha estat convocada per disputar la prova dels 800 metres. Precisament el seu entrenador, Andreu Novakosky, ja avançava durant la Cursa Popular de Les Santes que tot feia indicar que les dues mataroninens entrarien a la convocatòria.

Andreu Novakosy, entrenador Marina Martínez: Creiem que les dues mataronines hi seran. La Marina debutant en un campionat d'Europa absolut, que és una passada tenint en compte que és el seu primer any fora de la categoria júnior. I la Raquel acaba de fer un cinquè, és espectacular, i esperem que a Munic ho faci encara millor"  

L'Europeu d'atletisme es disputa entre el 15 i el 21 d'agost a Munic (Alemanya).

Informa: J.M. Spà