Mataró completa la programació del Campionat de Catalunya de Pista

Una doble jornada proclama els guanyadors de les últimes jornades del Campionat de Catalunya

El Velòdrom ha acollit, organitzada per l'Esport Ciclista Mataró, les dues últimes jornades del Campionat de Catalunya de Pista 2022.

En la primera de les jornades, que coincidia amb el dia central de Les Santes, es disputaven els títols de campions de l'òmnium de fons. Anteriorment s'havien disputat a Barcelona les proves amb els títols de Persecució i Madison i de Velocitat i Keirin en categoria open en dues jornades separades.

La jornada va comptar amb les disputa de les proves d'eliminació, escratx, tempo i puntuació, que repartirien doncs els títols del Campionat de Catalunya en les diferents categories 

La velocitat júnior i cadet també tanca el Campionat de Catalunya de Pista 2022 a Mataró

Una quarantena de ciclistes de categoria cadet, júnior, aleví i infantil es reunien a Mataró el dia 28 per la disputa de la darrera jornada del Campionat de Catalunya de Pista 2022. Sessió on es repartien els títols de velocitat i keirin per a les categories júnior i cadet en la segona jornada de competició consecutiva en el reformat velòdrom maresmenc.

La local Candela Pérez (Esport Ciclista Mataró) va dominar les proves de la seva categoria, la infantil. La seva companya d'entrenaments al Velòdrom, Irune Sánchez (Costa Brava Mediterranean Foods), va ser també protagonista els dos dies. Tant en fons com en velocitat va ser protagonista.