'Mataró viu l'esport 2019', menys fotografies però més qualitat

La quarta edició del concurs d'instagram "Mataró viu l'esport 2019" ha recollit 496 fotografies, de les quals unes 150 han arribat a la deliberació final.

En aquesta edició s'ha rebaixat el total de fotografies recollides en el darrer certamen que havia arribat a les 702. De fet des de la primera edició el nombre d'instantànies sempre havia anat en augment. De les 438 de la primera edició, a les 579 de la segona i sobrepassant les 700 en la tercera.

Tot i la baixa del nombre total de fotografies, des del jurat en destaquen la qualitat al mateix temps que reclamen poder veure més fotografies que molts cops estan penjades sense etiqueta.

Del total de fotografies 135 han estat seleccionades per exhibir-se a la sala d'exposicions de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) de Mataró fins al 19 d'abril.

Aquest darrer divendres es va fer el lliurement dels guardons que han recollit. Empar Tomàs ha rebut el Premi d'Honor, valorat en 300 € i un diploma, per ser l'autora amb més fotografies, en concret 9, seleccionades entre les 25 primeres. Dona la casualitat que l'any passat ja va guanyar el premi de la categoria de les Santes Esportives.

Precisament sota l'etiqueta #mataresportsantes2019 aquest any el 1r Premi de 150 € i un diploma ha estat per Enrique Martínez. I Joan Buch ha estat el guanyador del 1r Premi amb l'etiqueta #mataroesport2019, valorat en 150 € i un diploma.

El jurat, format per la regidora d'Esports, Bea Delgado; per l'artista, Pere Coll; Jordi Bonareu, mataroní vinculat al món de l'esport, i Lluís Casas com a representant de la UEC Mataró, van dictar el seu veredicte el 6 de febrer.

L'objectiu de la mostra és visualitzarà l'esport mataroní a través d'instantànies , i l'esport que es realitza a la capital del Maresme.

 

Informa: JM.Spà / P.Villà