Mataró veurà sortir la Volta, dimarts que ve, per 5a vegada consecutiva

El Camí de la Geganta es prepara per rebre, de nou, als millors ciclistes del moment. El proper dimarts 20 de març al matí els autocars dels 25 equips participants de la 98a edició de la Volta prendran el camí de la Geganta.

Ahir en roda de premsa es va presentar la 5a sortida consecutiva des de la capital del Maresme. Una sortida que tindrà canvis respecte les anteriors edicions, perquè viurà un circuit interurbà, en el qual el pilot farà dues voltes abans d'enfilar l'inici oficial de l'etapa. Una bona oportunitat perquè petits i grans tornin a sortir al carrer per gaudir de l'espectacle de la Volta.

Just abans de la sortida es farà un reconeixement per Antonio Granados. El que va ser president del club ciclista Iluro moria el passat mes de juliol després d’una vida vinculada a l’esport, al ciclisme i també a la Volta. Durant la roda de premsa el recordaven el Ruben Peris i David Bote.

La 98a edició de la Volta, ha tornat a créixer. La seva planificació ja es fa, de fet, pensant perquè puguin venir els millors ciclistes, i en aquesta ocasió hi seran noms destacats com el de Rigoberto Uran, Pierre Rolland o Michael Woods. Però atenció, sobretot, als tres caps de cartell que presenta l’equip Movistar, entre ells el català i flamant campió de la Paris-Niza, Marc Soler.

La Volta acabarà el diumenge 25 de març, amb el tradicional final d’etapa a Montjuic.