Mataró torna a ballar amb el Campionat de Catalunya de ball esportiu

Dels més petits als més grans.
Divendres i dissabte el poliesportiu Teresa Maria Roca s’ha omplert de ballarins de totes les edats participants a les diverses competicions englobades dins campionat de Catalunya de ball. En dos dies es va poder veure la competició de 
-Ball sincronitzats pels més joves sense parella 
-I el balls més tradicionals, estàndards i llatins en les categories de Campionat de Catalunya, Copa Catalunya i Copa Federació.
Una competició que en coincidir amb la castanyada va tenir els seus punts a favor però també en contra. 
La Federació Catalana de Ball esportiu ha tornat a confiar en la capital del Maresme per portar la màxima competició catalana al Teresa Maria Roca, tal i com va fer la temporada passada.
Aprofitant la competició vam voler preguntar també sobre el nivell que hi ha dins el ball esportiu. I Moreno explica que actualment triomfen disciplines com el hip hop i altres que es fan sense parella. Una disciplina que en aquesta ocasió no es va poder veure a Mataró.
Per millorar el representant de la Federació Catalana de Ball esportiu comentava que cal més gent ballant. I ja no només en les disciplines que ara estanmés de moda, sino recuperar les disciplines de ball en parella.