Mataró serà la seu de la fase d'ascens a Superdivisió Masculina de tennis taula

El Centre Natació Mataró ha fet oficial que les seves instal·lacions acolliran la fase d'ascens a la Superdivisió masculina de tennis taula el cap de setmana del 27 i 28 d'abril.

El seu equip masculí ja fa setmanes que té garantida la seva presència en aquestes fases. I de fet el Quadis CN Mataró tindrà dues oportunitats per celebrar l'ascens com a local. La primera oportunitat serà a l’eliminatòria de campions. En cas de derrota el perdedor d'aquesta eliminatòria de campions es veurà les cares, en una nova final, amb el vencedor dels emparellaments de segons i tercers dels dos grups. El que encara no coneix el Quadis és el rival que tindrà en aquest duel de campions, i és que el que encara no està definit és qui anirà com a millor equip del grup 2 de la Divisió d’Honor. Ara mateix el Leganés té avantatge de 2 punts, però s'ho jugarà tot aquest cap de setmana amb els altres dos aspirants; Alacant i Móstoles. La presència d'aquests 3 equips, però està assegurada el cap de setmana del 27 i 28 d'abril a Mataró. Al grup 1, on el Mataró és segon de grup (però primer equip classificat perquè l'Irun Leka Enea té el seu primer equip ja jugant a la Superdivisió Masculina) també té bitllet per a la fase d’ascens a Superdivisió masculina el CTT Olot Gabinet Permar i el Sosmatic Badalona ho pot confirmar aquest cap de setmana.

Un cap de setmana on el Quadis jugarà els dos darrers partits que té pendent. Dissabte a les 5 de la tarda contra l'Errenteria i diumenge a les 11 davant el Burgos. Dues proves més abans de la disputa de la fase d'ascens el darrer cap de setmana.