Mataró participa de la 25a edició del Mulla't

El Mulla't celebra aquest any el seu 25è aniversari.
Un esdeveniment en el qual durant tot aquest temps s'ha donat a conèixer aquesta malaltia amb l'objectiu de mostrar la solidaritat a les persones que la pateixen.
A la capital del Maresme hi participaran 4 piscines.
Són la piscina municipal, el Centre Natació Mataró, al Centre Atlètic Laietània i al Sorrall unint-se a les més de 600 piscines a tot Catalunya.
Enguany es dedicarà a l'esclerosi múltiple infantil.
I és que a Catalunya estan diagnosticades d'esclerosi múltiple unes 7.000 persones, de les que 1.200 son joves, el que representa el 17% de les persones afectades.
A Mataró, com deiem, hi participen 4 entitats. En totes les instal·lacions els usuaris trobaran diferents activitats lúdiques aquàtiques per infants i adults.
El primer en celebrar la jornada serà la piscina Municipal, que no obra els diumenges, i que per tant portarà com sempre l'activitat al dissabte al matí, en horari de 09h a dos quarts de dues, amb activitats com natació amb aletes, bateig d'immersió amb la col·laboració de Blaumar o activitats lúdiques diverses.
Diumenge al matí serà el torn pel Centre Atlètic Laietània, el Centre Natació Mataró i el Sorral, amb diverses activitats programades.
A part de les activitats previstes tambe hi haurà la possibilitat d'adquirir articles Mulla't.