Mataró i Tordera busquen la primera victòria

El Club Hoquei Mataró visita la pista del Sant Cugat de Joan Carles Vadillo.
Un equip que a la primera jornada va perdre per un clar 8 a 2 davant el calafell. Tot i aquest primer resultat Quim López, el tècnic del Mis Ibèrica demana prudència i sacrifici davant un equip que dirigeix Joan Carles Vadillo i  que les dues darreres temporades s'ha quedat a les portes de l'ascens a la OK Lliga masculina.

Tant Mataró com Tordera han realitzat una pretemporada molt llarga. El Tordera , fins i tot, jugant la copa esports penedès. Tot i la intensa i llarga pretemporada els dos equips sembla que l'han aprofitat per arribar-hi en plenes condicions físiques. Ho explica el jugador del Mis Ibèrica Àlex Cantero. A les files del Tordera, però, no han pogut contar amb un dels seus nous jugadors. Precisament l'ex del Mataró Marc Figa, que ha estat primer preparant i després jugant el Mundial amb la selecció xilena.

El Tordera s'estrenarà el dissabte a casa.Ho faraà davant el aTaradell que dissabte passat va estrenar categoria davant l'Alcobendas, amb un valuós empat a 3 gols.El principal perill de l'equip osonenc és la incorporació de l'ex jugador del Voltregà Dani Rodríguez.