Mataró es queda a prop d’assolir un rècord Guinness

Fins a 214 persones equipades amb ulleres i tub de busseig  es van donar cita diumenge a 2/4 d’1 del migdia a la platja del Varador per fer snorkel. Una activitat organitzada per Posidònia 2021 i que necessitava 250 persones per formar part del llibre Guinness dels rècords. D’aquesta manera, no es va poder aconseguir la fita, tot i que tractant-se del primer cop que s’organitza una prova com aquesta, Mataró ostenta a hores d’ara el rècord mundial. Marcel Gubern, president de Posidònia2021, destaca la importància d’haver pogut donar a conèixer una mica més la praderia de posidònia que té la ciutat gràcies a l’intent de rècord Guinness.

Abans de tornar i intentar assolir el rècord Guinness l’any que ve i per garantir la preservació de la praderia de posidònia mataronina, els pròxims mesos l’entitat Posidònia2021 organitzarà activitats per a les escoles.

A banda de l’intent de rècord Guinness, per dinamitzar el matí, la platja del Varador va acollir diverses activitats com un photocall amb la dentadura d’un tauró, classes de sargir xarxes de pesca i tallers d’arts manuals