Mataró dona inici a la Lliga Catalana de natació adaptada

Aquest dissabte comença la lliga Catalana de natació adaptada, amb la primera de les proves que es portarà a terme a les instal·lacions del complex esportiu Joan Serra.

Una competició que serveix a les grans figures d’aquest esport com a preparació per les seves competicions més importants i que, per la resta de nedadors i nedadores representa una gran oportunitat per anar millorant les seves capacitats i marques personals.

Abans de començar la competició, tindrà lloc l’entrega dels premis als campions de la darrera edició, destacant a Antoni Ponce (del CN Sitges) com millor nedador, Núria Marquès (del CN Sant Feliu) millor nedadora i el Centre Natació Mataró com a millor Club. Precisament la intenció és repetir els èxits de les darreres temporades si situar algun dels seus nedadors entre els primers classificats.

De totes maneres Roger Cruañas també confirma que l’equip format per una vintena de nedadors es troba en un procés de relleu generacional, i per tant caldrà veure com els més joves van treien el cap per les primeres places.

L’edició d’enguany de la Lliga Catalana consta de quatre proves, a més de la primera d’aquest dissabte a Mataró, dissabte dotze de gener es disputa la segona jornada al Club Natació Martorell, dissabte 4 d’abril es disputa la tercera jornada al Club Natació Sitges i, com és tradicional, durant els Jocs Catalans, encara pendent de determinar la data i la localitat, es disputarà la quarta i darrera prova de la Lliga Catalana de natació d’aquesta temporada.