Mataró dona el tret de sortida a la Lliga Catalana de natació adaptada

Aquest dissabte s’ha disputat la primera jornada de la Lliga Catalana de natació adaptada d’aquesta temporada, i de nou a les instal·lacions del Centre Natació Mataró amb la participació de més de 70 nedadors i nedadores de diversos clubs catalans.

Una primera cita ja habitual a la capital del Maresme, que de fet serveix per premiar els millors de l'anterior edició. I de nou el club mataroní ho va fer com a millor equip de la darrera edició. Un premi rebut amb la presència de la regidora d'esports Beatriz Delgado i la directora de Sanitas Dental Mataró, Sandra Romero, empresa patrocinadora de la secció de natació adaptada, que ve de completar la millor temporada fins ara!

Una tercera part dels participants eren nedadors de la secció mataronina. Una secció que vol mostrar més enllà dels resultats el treball i l'esforç que hi ha darrera. El guanyador de la primera jornada va ser Antoni Ponce del Sitges, quedant per davant d'Òscar Salguero del Sabadell i el local Ariel Schrenck. Un dels nedadors a seguir aquesta temporada, però no l'únic

Pel que fa a la competició femenina, la nedadora paralímpica Núria Marquès del Sant Feliu va guanyar aquesta primera jornada, per davant de Marian Polo del Badia i Ana Monfà del Terrassa. La segona jornada ja serà el proper 18 de gener a les instal·lacions del Club Natació Martorell.