×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Mataró comença a obrir les instal·lacions esportives

A Mataró ja hi ha instal·lacions esportives obertes.

Una és l'estadi d’atletisme, que aquest matí també obria les portes per acollir la roda de premsa on l’ajuntament de Mataró ha explicat quines prioritats ha fet servir a ‘l'hora de fer les obertures. La regidora Bea Delgado explica els passos a seguir per obrir les instal·lacions.

La pista poliesportiva de Cirera annexa al Jaume Parera per a pràctica del patinatge encara en competició o el Teresa Maria Roca per acollir entrenaments del Futsal Mataró masculí que haurà de jugar un play off d’ascens son dues de les instal·lacions que també s'ha obert, així com la pista de petanca e Rocafonda.

Una de les properes en obrir serà la piscina municipal que obrirà portes la setmana vinent per atendre al públic i a partir del 25 de juny i fins al 25 de juliol pels seus usuaris i usuàries.

L’Ajuntament de Mataró ha estat treballant aquests mesos amb les entitats per conèixer les seves preocupacions i maldecaps i intentar ajudar amb el que faci falta per poder minimitzar els efectes. 

Des de l’Ajuntament tampoc es descarta que depenent quan comencin les competicions es puguin obrir els equipaments des de principis del mes d’agost. Ho macarà l’inici de les diverses lligues, que encara no s’han notificat.

Informa: JM. Spà