Mataró Bus adapta les línies i les parades pel tall del Torrent

El Torrent i el carrer d’Amàlia quedaran tallats al trànsit demà dimecres dia 7 d’agost entre les 8 del matí i les 4 de la tarda.

Un tall que es produeix per reparar una tapa en mal estat i un embornal enfonsat.

Un tall que afectarà al trànsit de vehicles, però especialment al pas de les diferents línies de Mataró Bus que circulen pel Torrent. És per això que Mataró Bus ha hagut de modificar algunes de les parades de 4 de les seves línies.

La línia 2 anul·la les parades de Lepant, Plaça de les Tereses i Sant Isidor i situa com a parades provisionals les que utilitza empresa Casas a la ronda de la República amb camí Ral i la pròpia ronda de la república amb Miquel Biada.

El mateix succeeix amb la línia 5, direcció hospital, que utilitzarà aquestes dues parades provisionals, anul·lant les de Lepant, Plaça de les Tereses i Jaume Isern.

Pel que fa a la línia 4 direcció Hospital s’anul·len les parades de plaça de les Tereses i sant Isidor, i a la línia 7, direcció plaça de les tereses s’anul·la la parada plaça de les Tereses i Jaume Isern.

Aquestes línies, doncs, modificaran el seu recorregut habitual i per tant els horaris es poden veure afectats.

No serà l’únic tall que es produirà durant aquesta setmana. L’Ajuntament ha avisat de dos talls més. Un es produirà al carrer Pedro Antonio de Alarcón, que estarà tallat al trànsit entre els carrers de Marià Fortuny i d’Enric Prat de la Riba el dijous, de 3 de la tarda a 7 del vespre. L’altre es produirà a Ca l’Ymbern el mateix 8 d’agost entre dos quarts de tres i les quatre de la tarda.