Mataró Audiovisual referma l'aposta per l'esport femení

Mataró Audiovisual, referma el seu compromís per seguir impulsant l'esport femení, adherint-se a la campanya t'ho estàs perdent.

Una campanya que en línies generals vol potenciar la feina que des de fa anys es porta fent en els diferents espais d'aquesta casa.

La campanya vol posar de manifest la baixa visibilitat mediàtica de les dones en la cobertura esportiva, sense correspondre ni amb el volum de participació de les dones que es dediquen a l'esport professional i amateur, ni amb els èxits nacionals i internacionals que s'aconsegueixen en les diverses disciplines.

En el cas de Mataró, la capital del Maresme ha estat des de sempre un referent en l'esport femení. És per això que l'alt nivell i el propi volum generat per l'esport femení mataroní, han permès que els mitjans locals no l'hagin discriminat.

Per tant Mataró Audiovisual tracta per igual tota la informació esportiva, independentment del genere, i sempre amb informacions estrictament relacionades amb la practica esportiva.

Des d'aquest cap de setmana Mataró Audiovisual passarà durant la seva programació una adaptació de l'espot de la campanya impulsada per la Generalitat de Catalunya, el Consell de l'Audiovisual de Catalunya i la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisual, amb protagonisme per esportistes, masculisn i femenins, de diverses entitats esportives de la capital del Maresme.