Mataró Audiovisual organitza un partit de futbol solidari

Diumenge a les 6 de la tarda es disputarà el primer partit solidari de Mataró Audiovisual, i enfrontarà a treballadors i col•laboradors d’aquesta casa amb un combinat de jugadors i jugadores de diferents clubs de la ciutat. Un partit solidari en benefici de la Fundació El Maresme i del qual ja s’ha parlat en diversos espais d’aquesta casa.

A les 6 de la tarda està previst que comenci el programa especial. Un programa que es podrà seguir des de casa per ràdio, tot i que aprofitem per recomanar que la gent que s’aproximi al camp municipal del Centenari, ho faci amb el seu aparell de ràdio, per poder seguir les evolucions del partit, que preveu ser un espectacle dins i fora del camp.

Però com dèiem el partit es jugarà dins i fora del camp, perquè per exemple un dels que estarà més còmode durant el partit serà l’habitual narrador de partits de futbol Jordi Rabassa, o el jugador del primer equip del CE Mataró, Aitor Gonzàlez.

El partit també disposa d’una fila 0 per col•laborar (ES27 2100 3077 43 2200193492 amb el concepte Fila 0 Partit Solidari), a banda de la guardiola solidària que hi haurà al camp i que anirà destinada íntegrament a la Fundació El Maresme. Qui se’l perdi el podrà seguir el mateix diumenge a les 10 de la nit per Mataró Televisió.

El partit té el suport de l'empresa mataronina SPALL, que subministra les samarretes de l'equip de Mataró Audiovisual, de la direcció d'esports de l'Ajuntament de Mataró, així com de la Fundació de la Federació Catalana de Futbol, aportant un trio arbitral que dirigirà el partit.