Mataró Audiovisual com a escenari de la darrera jornada del 2020

Waterpolo, Bàsquet i hoquie patins protagonistes dels diversos partits en directes que es podran seguir per Mataró Televisió

En bàsquet no hi ha Lliga EBA. Però el cap de setmana ens porta tres partits de la Lliga Femenina. L'Advisoria Maresme té demà dissabte a partir de les 6 de la tarda i per Mataró Televisió una oportunitat de refer-se de l'ensopegada de la setmana passada a Viladecans. Necessita un cop d'efecte i que millor que fer-ho contra el líder. Un Barça que no coneix la derrota. El cap de setmana de la Unió Esportiva Mataró serà més complicat. Les unionistes juguen dissabte contra l'Almeda, un rival directe a la part baixa. El partit es podrà seguir amb connexions en el Bàsquet en Joc de dissabte. EI diumenge el rival serà més complicat. El Viladecans, botxí de l'Advisoria, visita a partir de les 5 el Palau Josep Mora. I no serà el darrer rival, el dimarts s'enfrontaran al GEIEG de Girona. 

En handbol, la covid 19 ha fet suspendre el comiat de 2020 del Joventut Handbol Mataró, que demà s'havia d'enfrontar al Benidorm.
Sí que jugarà el primer equip masculí. Dissabte a la tarda a Banyoles, amb la intenció de tancar l'any amb un triomf necessari per a la moral d'un equip de contrastos. Sergi Rodríguez és l'entrenador del Joventut i parla d'aquest inici de temporada que no compleix amb les expectatives plantejades abans de començar.

En futbol sala, no hi ha jornada pels primers equips del Futsal Aliança, però el filial juga a domicili del Montsant i el Ciutat de Mataró rep a partir de 3 quarts d'una contra el Canet. Joan Serra és l'entrenador del Ciutat de Mataró i parla de les dificultats del rival maresmenc.

I acabem el repàs amb waterpolo. Amb el duel que es podrà veure demà a les 4 de la tarda entre el Centre Natació Mataró i el Concepción. Una victòria les farà tancar el 2020 com a invicte. De fet no s'espera un altre resultat que no sigui el triomf.