Mataró acull la IV regata de la Lliga de Llagut Català

Coincidint amb les Santes Esportives, Mataró va acollir la IV regata de la Lliga de Llagut Català. Una jornada que es va fer diumenge i que va omplir, en aquest cas, la platja de Ponent. Aquesta regata ha estat la més multitudinària i la que ha acollit més participants, amb un total de 58 equips formats per 10 persones. És per això que, Aida Valverde, presidenta del Rem Mataró, valora positivament formar part del calendari de les Santes.

Pel que fa al Rem Mataró, el sènior femení es va imposar en la seva categoria. El sènior masculí, per la seva part, va ser setè, mentre que en veterans hi ha una quarta plaça pel masculí i una novena pel femení. Els resultats els completen el cadet mixt, que va ser tercer i el juvenil femení, que competia amb masculins, i també va ser tercer. Ara les sèniors segueixen líders a la lliga amb 3 punts d'avantatge respecte a les segones.

Queden només dues regates perquè s'acabi la Lliga de Llagut Català. Dintre de dues setmanes el Rem Mataró competirà a Sant Antoni de Calonge, i Deltebre acollirà l'última jornada on es decidirà la lliga.

Informa: A. Andrés / M. Castilla