Marta Collado i Cèlia Catà es queden a un pas de les semifinals de Copa

Les dues mataronines van perdre amb la Penya Esplugues contra el Melilla

Marta Collado i Cèlia Catà es queden a un pas de les semifinals de Copa

Les mataronines Marta Collado i Celia Catà, protagonistes del bon paper del Penya Esplugues en la final a 8 de la Copa de la Reina de futbol sala. Tot i arribar com la Ventafocs, van estar apunt de donar la sorpresa i eliminar un Melilla fet a cop de talonari en el partit de la seva estrena, els quarts de final.

Les Penya Esplugues va haver d’anar remolc, des de gairebé l’inici de partit. El Torreblanca Melilla, amb gol de Bía, s’avançava en els primers compassos, i malgrat l’empat a 1 al descans tornaven a tenir un gol d’avantatge. Va ser a la represa quan la diferència s’ampliava amb l’1 a 4 i malgrat poder fer el 2 a 4 primer, amb assistència de Marta Collado, i fer el 3 a 4 amb diana de Cèlia Catà, jugant a la desesperada el Melilla aconseguiria el 3 a 5 final.

Cèlia Catà: Vam donar la cara tot el partit, vam competir al màxim de les nostres possibilitats contra un equip que sobre el paper era millor que nosaltres. No ens podem retreure res.

Malgrat la derrota les sensacions post torneig del Ko son positives. L’equip va plantejar seriosos problemes a una bona plantilla, fent un bon futbol sala, mantenint les opcions fins al final,i sobretot amb molta repercussió mediàtica i en una competició molt ben organitzada. Tornem a escoltar Marta Collado i Cèlia Catà.

Marta Collado: Vam anar amb la mentalitat de passar-nos-ho bé i de gaudir el partit però tot i així estàvem concentrades i hi vam posar moltes ganes. 

Precisament el Torreblanca Melilla va acabar arribant a la final a 8 de la competició, perdent-la davant el Burela, que alçava un nou trofeu de campiones de la Copa de la Reina.
Després de l’experiència a la Copa les mataronines buscaran redimir-se ajudant el seu equip a mantenir la plaça a la màxima categoria. Ara mateixa ocupen plaça de promoció de descens.