Martínez, Buch i Ortiz, seleccionades amb Catalunya

Nuria Martínez capitanejarà el retorn de la selecció catalana femenina en un enfrontament internacional. A bord del vaixell també hi haurà les mataronines Rosó Buch, companya de Martínez a Girona, i Mariona Ortiz, a les files del Namur Capitale belga. Una plantilla, de gran potencial, que es posarà a prova el proper divendres 25 de maig al pavelló de Fontajau contra Montenegro. A la grada de Girona: grans expectatives pel que podria ser tranquil·lament una de les seleccions absolutes de més qualitat a Europa.

Joan Fa president de la Federació Catalana de Basquet ha destacat la dificultat que sempre envolta la preparació d’un partit de la selecció absoluta i en aquest sentit l’alcaldessa Marta Madrenas ha parlat del 25 de maig com una jornada reivindicativa de les seleccions catalanes.

Xargay, Laia Palau, Silvia Dominguez o Anna Cruz són seran baixa. Les entrades, ja a la venda, a un preu general de 8 euros i a més el partit el podran seguir per Mataró Televisió gràcies a la transmissió de la Xarxa. Serà a partir de les 9 del vespre.