Martí Casas, un mataroní confinat a Itàlia

Martí Casas porta ja una quarantena sencera a casa. El mataroní, resident a Itàlia, on juga a hoquei patins amb el Forte dei Marmi, va haver de confinar-se abans que fos obligatori. I és que un dels seus companys d’equip havia estat en contacte amb un altre jugador que havia donat positiu. Aquest positiu era jugador del Trissino, localitat a la província de Venècia, d’on n’han sortit molts casos. Això va fer que tot l’equip es veiés, d’un dia per l’altre, a casa. 
Una situació que els ha conscienciat ràpidament de la importància de quedar-se fora de risc i evitar contagis. Tot plegat en un moment de temporada on lluitaven, de tu a tu, per la lliga.
El primer esportista afectat a Itàlia, on ja acumulen més de 25.000 casos, va ser precisament un jugador d’hoquei patins. Això va desactivar molt ràpidament les competicions oficials. Per tant, i com comença a passar aquí també, són moltes les formes de reinventar-se a casa. Casas ens explica com mantenen la forma aquests dies.
Encara no tenen data de retorn, ja que malgrat que ara es calculava arribar al pic més alt de contagis, i a partir d’aquest cap de setmana començaria a baixar, el govern italià serà molt cautelós en aplicar qualsevol altra mesura. Martí Casas anima a tothom a seguir quedant-se a casa aquí a Mataró, on tot just tot comença.
Com Martí Casas, són molts els mataronins confinats en d’altres països on el virus també ha passat amb molta força.