Marina Martínez es penja la plata europea en els 1500 sub-20

L'atleta del CA Laietània aconsegueix un gran resultat a Tallin

La temporada de la mataronina Marina Martínez, atleta del Centre Atlètic Laietània està sent per emmarcar i segueix demostrant el potencial que té per endavant. Aquest cap de setmana, després d'haver demostrat en els diversos campionats disputats el seu gran nivell amb medalles i rècords de tota mena en 800 o 1500 metres lliures, es penjava aquest diumenge la medalla de plata en el Campionat Europeu sub 20 disputat a Tallin, Estònia. 

La medalla de plata representa la primera vegada que una atleta catalana, aconsegueix pujar al podi en la prova de 1500. Fins ara Carme Valero havia aconseguit una quarta etapa el 1973, i Natàlia Rodríguez una cinquena posició l'any 1997. Ara Marina Martínez puja al podi de l'esport català i espanyol amb aquesta medalla de plata, aconseguint una marca de 4 minuts 20 segons i 35 centèsimes.

Un registre per sota de la seva millor marca, registrada aquesta mateixa temporada i situada en els 4 minuts 14 segons i 59 centèsimes.

Ahir diumenge, Martínez va superar a l'aragonesa Mireya Arnedillo, amb millor marca aquesta temporada que la mataronina, deixant a Arnedillo a la tercera plaça. Però en l'esprint final no va poder superar a la noruega Ingeborg Ostgard, que s'imposava amb un temps de 4 minuts 19 segons i 75 centèsimes.