Mal inici de temporada del Quadis CN Mataró

El Quadis Mataró de tennis taula no ha començat gaire bé la temporada. D’estar habituat a jugar fases d’ascens, i de quedar-se a les portes d’obtenir l’ascens a la màxima divisió, aquesta temporada veu com els seus principals rivals s’han reforçat molt i els hi és molt complicat oposar resistència. L’Errenteria, doncs, és un d’aquests equips reforçat, que té jugadors de categoria amb els quals als mataronins els hi és difícil, ja no competir, sinó treure punts. De fet aquest cap de setmana n’és un clar exemple. Cap del partits es va perdre de forma clara, i els mataronins van oposar resistència.

Després de dues jornades els mataronins són un dels quatre equips que encara no ha pogut sumar cap punt. El proper rival serà el Borges, precisament un dels equips que com el Mataró no ha sumat encara cap victòria. El 20 d’octubre al complex esportiu Joan Serra, doncs, pot ser la primera oportunitat de l’equip del Centre per estrenar-se.

Per cert, avui a la tarda la palista mataronina Galia Dvorak comença l‘Open d’Alemanya, prova que entra dins el circuit mundial. I ho fa enfrontant-se a la palista de Taipei; Pei-Leng Su en la segona ronda preliminar, a partir d’un quart de cinc de la tarda.