Més d'un centenar d'usuaris es reuneixen per Nadal dins l'activitat física per a persones grans

El programa d’Activitat Física per la Gent Gran tanca l’any amb la tradicional festa de Nadal. El programa, consolidat amb 17 grups repartits per la ciutat i més de 350 participants, evidencia que l’esport no té edat. Ahir més d’un centenar d’usuaris d’aquest programa ho van evidenciar.

Més d’un centenar de participants al programa Activitat Física per la Gent Gran han pres part de la  Festa de Nadal. El Teresa Maria Roca ha estat el punt de trobada en el què ha estat una jornada diferent i entretinguda, segons alguns dels protagonistes.

Aquest programa  està molt consolidat, com demostra els 350 usuaris que hi participen de forma regular durant el curs, i suposa una activitat física continuada en tot aquests grups de gent majors de 60 anys i distribuïts en 17 grups en diferents equipaments i instal·lacions esportives de la ciutat. Aquesta jornada, dins el marc de tot el curs, pretén millorar l'autonomia de la gent gran, així com la seva qualitat de vida. Tan a nivell físic com també buscant la potenciació de la força, la resistència i l'equilibri.

La d'aquest dijous ha estat diferent. I és que tots han rebut un calendari del 2020 on els protagonistes són ells mateixos. Un regal personalitzat que se'ls ha fet des de l'organització.