L'UEC LG Mataró descendeix de categoria

Era un partit determinant, però les jugadores de l'UEC LG Mataró no han pogut sumar un punt més que el Saragossa, el seu rival directe que jugava contra el Castelló, i hauran de descendir. Les mataronines diuen adeu a la primera estatal amb mal sabor de boca, ja que saben que han pogut jugar millor, però no han estat a l'alçada del partit. El resultat ha estat d'1-3, a prop s'han quedat de la permanència ja que un 2-3 hauria estat suficient. Un sol set. El conjunt d'Agustin Correa s'ha pogut fer il·lusions durant uns minuts, ja que el partit ha començat amb domini local amb el primer set de 25 a 17. Però el Bordils ha sabut donar-li la volta al marcador i ha remuntat amb 19 a 25, 20 a 25, i 20 a 25 altra vegada. Un 1 a 3 final que obliga al Mataró a descendir a no ser que hi hagi una reestructuració de la competició.

Cal mantenir a l'espera, però, de qualsevol novetat. L'aventura de l'UEC LG Mataró ha tingut una temporada de durada, van ascendir la temporada passada i enguany descendeixen. Però a més, l'equip ha de lamentar la lesió d'una peça clau, Ivette Callorda, que es va lesionar a començaments del segon set per un trencament al bessó de la cama dreta.

De moment, el Mataró diu adeu a la primera estatal femenina, així que arriba el moment de descansar, reflexionar i marcar nous objectius per la propera temporada.

 

Informa: E. Manchado / E. Andrés