L'stm CN Mataró guanya la Copa Catalunya

Les mataronines derroten el CN Terrassa per 9 a 5 i aconsegueixen un títol inèdit

L'stm CN Mataró guanya la seva primera Copa Catalunya. Les mataronines es desfan per 9 a 5 contra el CN Terrassa a la piscina de Can Llong, a Sabadell. La primera part ha estat molt igualada, i només s'ha vist un sol gol, fet per Anna Gual. L'activitat golejadora ha pujat al segon quart, on un 5 a 3 mataroní, amb gols de Simone van de Kraats, Clara Cambray, Vivian Sevenich i 2 més de Gual, deixaven el 6 a 3 al descans. A la represa, un 1 a 1 han arribat al final del tercer quart 7 a 4 per tancar el matx amb un 2 a 1, amb el 9 a 5 final. 

Val a dir que les mataronines havien perdut totes les finals disputades durant la temporada passada. De moment, aquesta temporada, dues finals i dues Copes. I és que aquest és el segon títol de la temporada, després de la Supercopa d'Espanya, i de nou guanyat a Sabadell. Les vitrines del Complex Esportiu Joan Serra tenen una copa més que els faltava.

 

Des del 2008, 5 finals perdudes

El Club Natació Terrassa ha repetit sotscampionat, després de perdre també la final de la temporada passada davant el Sabadell. L'equip que ha dominat la competició les 12 darreres edicions. De fet, totes menys la primera, l'any 2008 que havia guanyat el Mediterrani, precisament en la primera de les 5 finals perdudes per l'entitat mataronina. El Centre Natació Mataró n'ha estat sotscampió també el 2009, 2011, 2012 i la darrera el 2017.