L'Oradea de Dorin Costras en el camí del Quadis cap a les semifinals

Fotografia: BIWPA

El sorteig dels quarts de final de la EuroCup celebrat aquest migdia a la seu de la LEN, ha estat prou benèvol pels interessos del Quadis Centre Natació Mataró.

El rival al que s'enrontaran és l'Orádea romanès, un equip que no era el més fort que podia tocar, i a més el factor piscina jugarà a favor de l'equip de Beto Fernàndez.

El partit d’anada -que es jugarà el 30 d’octubre- sigui a Romania, i la tornada, el dissabte de la setmana següent a la capital del Maresme. Tot i que per normativa el club hauria d’organitzar el partit a la piscina del Sorrall, com ha fet en altres edicions durant  els mesos on la normativa ho prohibeix, no descarten lluitar per poder tornar a portar un partit europeu al complex esportiu Joan Serra, sobretot després de l’èxit de la darrera edició.

Un Oradea que ha caigut eliminat de la Champions a mans del Terrassa, en una eliminatòria de clar signe català, però que té a les seves files a jugadors destacats com el japonès Yusuke Inaba o el seu capità Ramiro Georgescu. 

Però el més conegut de l’equip romanès és el seu entrenador. Dorin Costras és un mataroní d’adopció, que va jugar i entrenar durant molts anys al primer equip masculí del club ui també a la base. De fet la seva dona segueix vivint a Mataró, així com la seva filla.

Els mataronins han descartat així al Brescia. Un històric de les competicions internacionals, i que de fet no seria la primera vegada que s’enfrontarien. Abans de conèixer el resultat, tant plantilla com cos tècnic són conscients del nom que voldrien evitar en el sorteig d’aquest migdia.

La resta d’enfrontaments son Brescia – Miskolk, en una eliminatòria que treurà fum, Eger – Estrasburg i Ortigia – Vouliagmenni, amb els partits d'anada a les piscines dels primers equips.