L'OK Plata, una lliga indomable

L'OK Plata és, una temporada més, una categoria igualada, competida i patida. Tan per la part alta com per la baixa. El CH Mataró, immers en la zona d'ascens, manté el liderat una setmana més per aquest cop compartit amb Manlleu i Arenys de Munt, qui va perdre diumenge i per tant, va deixar escapar l'oportunitat de poder liderar el grup en solitari.

És una mostra més que qualsevol equip et pot guanyar i que ningú està exclòs de patir sotregades. De fet, els mataronins ja han perdut sis partits, més que qualsevol altre equip d'entre els sis primers.

Però a la vegada és qui més n'ha guanyat, 9. Cal recordar que només el primer puja directament i que el segon haurà de jugar una eliminatòria al millor de cinc contra un equip d'OK Lliga. Ara mateix, entre el primer lloc i el sisè només hi ha dos punts de diferència, pel què rebre un Vilanova que és novè classificat, en una lliga de 12, no suposa cap mena de facilitat. L'encontre es disputarà a dos quarts de nou del vespre a casa. Mentrestant, l'Arenys visita el Compañía de María, sisè, i el Manlleu rep l'Alpicat, el cinquè.