L'OK Plata arriba al seu equador

A l’OK Plata el CH Mataró rep el Raspeig en l’últim partit de la primera volta. Els mataronins són els líders destacats pel que es proclamaran, passi el que passi, campions d’hivern. L’objectiu no és altre però que els tres punts, mantenir o ampliar distàncies amb el segon, el Taradell, i segellar una primera volta sense que cap rival l’hagi pogut guanyar. El Raspeig, que va començar molt bé la temporada amb una victòria a casa contra el Shum, ha anat baixant el llistó i porta 3 triomfs, un empat i 8 derrotes. El partit es juga en horari unificat, dissabte a les 20h.

L'Arenys tanca la primera volta a Osona. L'espera un Manlleu que és el sisè classificat amb 19 punts, fruit de 6 victòries, 1 empat i 5 derrotes. Tenen 6 punts més que els arenyencs, que volen retallar distàncies amb el grup mig de la classificació, on quatre equips estan separats per 2 punts.

A la part baixa el CP Tordera rebrà el Sant Feliu. Últim contra penúltim. Els del Vallès Oriental no han guanyat cap partit aquesta temporada, mentre que els torderencs ho han fet en dues ocasions. Un partit dramàtic on cap dels dos voldrà perdre i on miraran de prop a Mataró. Perquè el tercer per la cua, a tres del Tordera i a cinc del Sant Feliu, és el Raspeig.