Lluc Bertran debuta amb la selecció absoluta, a les portes del Mundial júnior

Lluc Bertran debuta amb la selecció absoluta, a les portes del Mundial júnior

Dos jugadors del Quadis han participat al partit de Lliga Mundial de waterpolo, que va enfrontar a Terrassa la selecció espanyola absoluta amb la d’Ucraïna.  Un partit que acabava amb victòria per 20 a 8.

Es tractava del partit inaugural de la selecció estatal en aquesta competició, i el seleccionador David Martín va aprofitar la oportunitat per donar minuts a la selecció B, formada majoritàriament per jugadors júnior que d’aquí 15 dies disputaran el Mundial de la seva categoria. Un d’ells és el mataroní Lluc Bertran.

Bertran i la majoria dels jugadors que dimarts jugaven a Terrassa, tindran el seu pes destacat a la selecicó júnior que disputaran a mitjans de desembre el Mundial Júnior a Kuwait, una competició on aspiren a tot.

Dimarts també va jugar a la porteria del combinat espanyol el porter del Quadis Mario Lloret, habitual les darreres temporades en entrenaments de la selecció absoluta i situat entre els primers porters de referència del seleccionador espanyol.

Els dos, un cop jugat el partit amb la selecció espanyola, s’han reincorporat a la disciplina del seu equip per preparar el proper partit de lliga, d’aquest dissabte davant el Navarra. Equip davant el que no haurien de patir per tirar-lo endavant. Els mataronins estan immersos en la lluita per les 5 primeres places, una lluita on de moment hi ha fins a 5 equips que hi opten. Lluc Bertran ens parla de la importància de treure endavant aquests partits, a priori assequibles, i de la lluita entre els equips capdavanters.

Després d’aquest partit contra el Navarra que es juga al complex esportiu Joan Serra dissabte a partir de 3 quarts d’una de dissabte, només quedarà un últim encontre, davant el Barcelona per tancar l’any 2019. I és que el Mundial júnior i l’Europeu absolut fan aturar la competició de lliga.