L'inici de la Lliga EBA es posposarà dues jornades més

Els clubs no veuen amb bons ulls que siguin ells els que hagin d'assumir, de manera directa, el cost del test de detecció de la Covid-19 en cada partit de lliga

Els clubs catalans de la lliga EBA de bàsquet han demanat a la Federació Espanyola de Bàsquet suspendre les dues properes jornades de la competició. Demanen més seguretat i compartir despeses per poder fer proves PCR que garanteixin la no propagació de la Covid-19.

La lliga EBA de bàsquet s'està convertint en la competició amb més dificultats per poder iniciar el seu campionat. Després que es disputés sense massa problemes la Lliga Catalana EBA, tret del positiu amagat pel Martinenc abans de la fase final i que en part ha provocat tota aquesta situació, els clubs no ho veuen clar.

A instàncies dels propis clubs el passat cap de setmana ja es va ajornar la primera jornada de lliga, i la majoria d'ells han acceptat fer el mateix amb la 2a i la 3a jornada, previstes per aquest mateix cap de setmana i el proper.

I és que l'àmplia majoria de clubs catalans que formen el grup C, no veu amb bons ulls que siguin ells els que hagin d'assumir, de manera directa, el cost del test de detecció de la covid-19 en cada partit de lliga. I com que el context no és el millor per iniciar una competició per la proliferació de casos, demanen que aquest cost no només recaigui en els mateixos clubs. Segons informa la Xarxa a través d'@eportsenxarxa la FEB ha de ratificar l'acord al que han arribat els equips de Catalunya després de reunir-se amb president de la Federació Catalana de Bàsquet, Ferran Aril.

Informa: JM.Spà / F.Andrés