L'Iluro jugarà la fase de sector a València

L’Iluro Hockey Club femení jugarà la fase de sector a Alacant. El triomf aconseguit ahir a la nit per 2 a 0 al municipal de hockey herba de Mataró contra el Catalònia confirma la presència de les mataronines en un grup on es trobaran amb l’equip alacantí, campió de València i que actuarà com a local, un equip balear i un de Madrid.

El duel d’ahir que les mataronines afrontaven amb avantatge d’1 gol a 0, aconseguit a Pau Negre la setmana passada, no tenia gaire cosa en joc, perquè només distribuïa els dos equips catalans en alguna de les fases de sector, prèvies a la fase d’ascens a Primera Divisió estatal. Un cop acabada la lliga catalana, el primer cap de setmana del mes de maig disputaran unes fases a les que arriben plenes de moral, després de les dues victòries a l’eliminatòria finalitzada ahir.

De cara a la fase de sector l’equip ja ha començat a preparar un seguit d’accions per tal d’intentar recaptar diners i poder pagar el desplaçament. Primer a la fase de sector, i posteriorment per jugar la fase d’ascens definitiva. De moment, pel tema esportiu, ja han demostrat que estan preparades.