L'Iluro HC tanca diumenge la primera fase amb la vista posada en la permanència

Els mataronins, que no han sumat cap victòria durant la primera fase, buscaran refer-se en la segona part del campionat.

L'Iluro HC tanca diumenge la primera fase amb la vista posada en la permanència

L’Iluro Hockey Club masculí tancarà aquest proper cap de setmana  la primera fase de competició.

Ho farà amb el regust amarg de les 9 derrotes que ha encaixat, però conscient que pot aspirar a la permanència en la segona fase gràcies al joc mostrat en els darrers partits. Precisament en la darrera jornada contra el Sant Cugat, el líder de la categoria, va saber plantar cara a una de les plantilles més potents de la categoria.

En la segona fase, la de permanència, jugaran contra els 4 últims classificats de l’altre grup. En una competició on arrossegaran els resultats de la primera fase i jugant a doble volta contra els 4 rivals de l’altre grup. En aquesta fase Caballero confia en la reacció dels seus jugadors, que durant aquesta primera part de temporada han anat agafant l’experiència que els hi faltava.

Si aconsegueixen la victòria aquest diumenge al migdia, contra el Catalònia, sumarien, a banda del primer triomf de la temporada, tres punts importants de cara a la segona fase.