L'estadi torna a acollir proves oficials

400 atletes del CA Laietània i GA Lluïsos han participat en un control intern

Aquest dissabte l'estadi municipal d'atletisme de la capital del Maresme ha recuperat una competició atlètica gairebé 16 mesos després, i ho ha fet amb un control pels atletes del Grup d'Atletisme Lluïsos i el Centre Atlètic Laietània.
En total han estat 400 els esportistes dels dos clubs, la meitat més o menys per cada entitat, els que han participat d'una matinal amb tot el reguitzell de disciplines atlètiques en pista, que permet fer un cap més cap a la normalitat. D'això en parava el president del Grup Atletisme Lluïsos de Mataró, Jose Ríos.

Crec que és molt important reprendre la competició. És un pas endavant del que estem vivint ara mateix. necessitàvem fer una cosa conjunta i que tots els nois puguin competir en totes les categories.

De fet el control és tot just la 2a prova oficial que acull el remodelat estadi d'atletisme de Mataró. Una remodelació finalitzada a finals de novembre del 2019 i que el gener del 2020 havia acollit un control de proves combinades de categoria de promoció. La primera i fins aquest dissabte última prova en el nou tartan.

Tags: