L'esport no s'atura per Setmana Santa

L’Associació Esportiva i Lleure Cerdanyola ja fa sis anys que organitza la Chacon Cup, competició que agafa el nom del seu principal patrocinador. S'ha disputat durant el divendres, dissabte i diumenge i cada dia ho ha fet en una categoria diferent. Des d’escoleta fins a aleví. Els 6 anys de bagatge organitzant aquesta competició fa que el club ho tingui tot per la mà.

A més d’aquesta Chacon Cup l’Associació Esportiva i lleure Cerdanyola també organitza a l’estiu la Gress Football Cup de categoria pre-benjamí amb la presència d’equips de primera fila. Una competició que des del club ja estan acabant d’ultimar. El futbol ha estat un dels protagonistes, però en bàsquet l’Associació Esportiva Boet ha organitzat la segona edició del memorial Pitu Beneyto, un torneig que va néixer amb dues clares intencions.

La competició s'ha disputat en aquesta segona edició en les categories Mini, Infantil, Cadet i Junior , repartides en dos torns entre el 14 fins al 20 d’abril. Hi han pres part equips arribats sobretot de diferents punts de Catalunya, o inclús de fora, que tradicionalment no coincideixen amb els equips de la base del Boet.

De cara a la propera temporada el club ja valora les opcions de mantenir aquest format, o tornar a separar el torneig en dues cites com havia passat en la primera edició, sempre valorant el millor per l'evolució d'aquest torneig.