L'esport mataroní guanya en el segon partit solidari de Mataró Audiovisual

Tarda de futbol solidari ahir a la tarda al Municipal del Centenari. I tarda de gols, això sí, la gran majoria marcats pel combinat d’esportistes de la capital del Maresme que aconseguien la victòria de forma clara i contundent i gairebé des del primer minut. 13 a 1, amb el gol de l’honor de l’equip d’aquesta casa marcat per Francesc Andrés a la primera meitat.

A la mitja part el resultat ja era prou contundent, favorable a l’equip d’esportistes de la capital del Maresme, entrenats per David Casas -entrenador del sènior femení de voleibol i Ferran Andrés, i format per jugadors dels clubs que van acceptar participar; el propi Club Volei Mataró, el Club Hoquei Mataró, el Club Esportiu Mataró de futbol, la Unió Esportiva Mataró de bàsquet, el Rugby Club Mataró, el Centre Natació Mataró de waterpolo i el Ciutat de Mataró i el Futsal Mataró de futbol sala. A la segona meitat el duel es va igualar, tot i que el combinat d’esportistes va acabar situant el 13 a 1 al marcador.

Més enllà dels 14 gols vistos durant la tarda el més important va tornar a ser la solidaritat. Aquesta segona edició els diners recaptats aniran destinats a Maresme Oncològic, que ahir ja va rebre els prop de 200 euros recaptats amb les donacions dels espectadors al Municipal del Centenari. Un granet de sorra més en la feina del dia a dia que fa l’entitat mataronina, bàsicament centrada en acompanyar el malalt de càncer. 

Qui vulgui encara està oberta la fila 0 del partit on es poden fer aportacions monetàries, al número de compte ES96 2100 1425 1502 0008 8595