L'esport mataroní es reordena davant les noves restriccions

Els clubs redistribueixen horaris a l'espera que les noves mesures no tanquin les instal·lacions

L’esport mataroní comença a adaptar-se a les noves restriccions imposades des d’ahir a la nit a través del toc de queda, on l’esport es veu obligat a aturar la seva activitat a les 9 del vespre.

Un fet que obliga als clubs de la capital del Maresme a parar l’activitat a una hora on cada dia de la setmana tenen programades sessions d’entrenament, la gran majoria de primers equips. Una notícia que ahir rebien els clubs, i que van haver de començar a gestionar telemàticament i sense gaire temps.

Algunes de les solucions que hi veuen els clubs és la d’esponjar els entrenaments, aprofitant que la majoria dels seus equips no competeixen. Com’ reduint sessions entre setmana i posant entrenaments el cap de setmana.

La regidora d’esports Bea Delgado també explicava aquest dilluns al matí que restaven a l’espera de les decisions que acabi prenen el PROCICAT pel que fa a la obertura de les instal·lacions, i que no es podia assegurar que aquestes puguin romandre obertes durant les properes setmanes.

Encara enmig de tanta incertesa, durant aquesta setmana caldrà estar atents a com afecta el toc de queda i les últimes restriccions a l’esport amateur d’àmbit estatal, que fins ara havia mantingut la seva activitat.

La Secretaria General de l’espot ja ha fet la petició al PROCICAT perquè homologuin les franges dels equipaments esportius al dels actes culturals.