L'esport mataroní es queda a casa

Primer cap de setmana sense esports. Una situació atípica i més quan parlem del mes de març, on molts equips es juguen els objectius de temporada. 
El món del bàsquet ha estat un dels primers a involucrar els seus jugadors a no tan sols quedar-se a casa, si no posar reptes per passar aquest cap de setmana diferent a casa. Divendres la Federació Catalana de bàsquet va crear el bàsquet challenge, on reptava enviar algun exercici o filigrana amb una pilota. Un dels equips que ràpidament s’ho ha fet seu ha estat la Unió Esportiva Mataró, que durant tot el cap de setmana ha anat fent seva aquesta proposta. 
També n’ha anat difonent l’Associació Esportiva Boet Mataró tenint doncs la proposta en els dos colors del bàsquet mataroní. Si la Unió Esportiva sortejava regals entre els participants, el Boet s’ha creat el Coronarepte, on s’ha d’anar superant diferents iniciatives que els jugadors dels primers equips aniran proposant. En joc, una samarreta signada dels jugadors dels sèniors, una ampolla del club i un entrenament amb els mateixos primers equips. La primera en proposar el repte ha estat la jugadora del femení, Mireia Vila.
En futbol sala el Ciutat de Mataró ha demanat a tothom que es quedi a casa. Ho ha fet a través de diferents vídeos de jugadors del club que, amb la samarreta del club posada, han dit que ells es quedaven a casa.
No hi ha esport al carrer, però el món esportiu no para ni quan és a casa seva.