L'Espanyol guanya la segona edició de la Gress Football Cup

La segona edició de la GRESS Football Cup, competició organitzada per l'Associació Esportiva i Lleure Cerdanyola, ha tingut un marcat accent català, de fet les semifinals les van disputar quatre equips catalans i el campió, en l'any del seu debut, va acabar sent l'Espanyol que es va imposar al Futbol Club Barcelona. Una competició dividida en dues jornades i on s'ha pogut veure un alt nivell de futbol per part dels equips participants.

Des de l'Associació Esportiva i Lleure Cerdanyola es valora molt positivament aquesta segona edició, d'un torneig que ha guanyat en nivell per la presència de més equips de la primera divisió. El jugador de l'Espanyol Hugo Chacon ha estat designat millor jugador de la segona edició de la GRESS Football Cup. De fet l'entitat blanc i blava també guanyava el trofeu de màxim golejador i el seus dos porters rebien el premi a l'equip menys golejat.

Un lliurament de guardons que tancava una segona edició  que s'ha pogut portar a terme gràcies a la col·laboració de diverses empreses, però que en canvi no ha pogut portar equips com el Betis, que ja tenia tancat, perquè els costos s’escapaven de les possibilitats de l’entitat. Durant el torneig  el club ha volgut reconèixer les 3 persones que ara fa deu anys van fundar l’entitat; Beatriz Delgado, Sergi Luque y José Antonio Ricis van rebre una placa commemorativa.