Les Santes Esportives tornen amb èxit de participació

Al final s'han pogut celebrar la gran part dels 25 actes previstos. El billar i les diverses competicions organitzades pel Tir Esportiu Mataró han tancat l'agenda d'activitats; d'exhibició, populars o de competició

Fotografia: servei Esports Ajuntament Mataró
Fotografia: servei Esports Ajuntament Mataró

Les Santes Esportives del 2022 han presentat bones xifres de participació. Sense saber la data exacte, el que s'ha pogut palpar al carrer durant els dies que s'han disputat és que l'esport mataroní s'ha retrobat, i tenia moltes ganes de fer-ho.

Ho ha fet majoritàriament a l'aire lliure, i amb xifres destacades de participants i de públic.

Les millors xifres de participants les trobem en les més de mil persones que han participat de la Cursa Popular. Dels 1815 inscrits, 1390 arribats van arribar a meta. Xifra destacada, però que queda lluny de l'edició del 2019 quan aleshores es van fregar els 2500 participants.

Menys nombrosa és l'altre prova històrica i popular, la Travessa. Amb 30 edicions aquesta darrera ha estat la més participada, quedant-se ben a prop dels 200 participants.

Unes inscripcions que per primer cop s'han fet exclusivament de forma prèvia. I només les cues per recollir el dorsal van fer alterar els plans de l'organització, que va donar la sortida minuts després del previst.

Les activitats esportives de la Festa Major s'han allargat fins aquest cap de setmana amb bla final del torneig de billar i la disputa de les competicions del Tir Esportiu Mataró ajornades fa 15 dies per l'onada de calor.