Les noves cares de la Sirena

La Sirena Mataró 2017/2018 engega les màquines per una nova temporada on vol tornar aspirar a tot.

L'argentonina Helena Lloret és un dels fitxatges estrella del nou projecte. Després del seu pas per Sabadell i Sant Andreu on hi ha jugat diferents rols, torna a la capital del Maresme amb l'experiència i els galons per convertir-se en un dels referents de l'equip de Florin Bonca.

Carla Graupera és l'altre jugadora que torna a la piscina que la va veure créixer esportivament. Tres temporades al Mediterrani, la darrera de les quals jugant també a Austràlia, des del mes de desembre han convertit a la boia en una jugadora més experimentada respecte la que va marxar ara fa tres anys.

També al Medi, també a Austràlia, i part de la darrera temporada a Nova Zelanda. Laura Vicente arriba a la capital del Maresme per aportar un toc de velocitat i constància a l'equip.

Des dels Estats Units, on ha estat els 3 darrers anys, arriba la madrilenya Clàudia Abad. Tenia Mataró com a objectiu i aquí ha arribat. Abad aportarà molta natació a l'equip de Florin Bonca.

L'equip va començar la setmana passada els entrenaments. Unes sessions on han predominat les sessions de gimnàs i natació. Amb la incorporació avui de la neozelandesa Liana Dance i la holandesa Debby Willemz ja encaren la recta final per afrontar el campionat de Catalunya. La primera competició que es disputa l'últim cap de setmana de setembre.