Les millors fotografies del concurs “Mataró viu l’esport 2017” d’Instagram s’exposen a la UEC

Presentació de l'exposició

La Sala d’Exposicions de la Unió Excursionista de Catalunya a Mataró acull l’exposició de fotografies “Mataró viu l’esport 2017”. Aquest dimarts s’ha fet la inauguració de la mostra i s’ha lliurat els premis als guanyadors d’aquest concurs d’instagram.

Es tracta de la segona edició que s’obre la possibilitat d’il•lustrar l’esport de la ciutat a través d’aquesta xarxa social. Aquest any s’han presentat gairebé 600 imatges, de les que se’n poden veure a la UEC més d’un centenar.

Un dels elements més destacats de l’exposició, que es podrà veure fins el 4 de maig, és la diversitat de disciplines esportives que recull.

Empar Tomás ha estat la guanyadora del Premi d’Honor, valorat en 300 € i un diploma, per tenir 8 fotografies seleccionades entre les 25 primeres.

A banda d’aquest Premi d’Honor, també s’ha lliurat un 1r premi amb el hashtag #mataroesport2017 per Adrià Puig Facundo i el 1r premi amb el hashtag #mataroesportsantes2017 és per Neus Gargallo Alvarado.

El jurat ha estat format pel president de la Secció de Foto-Cine de la Unió Excursionista de Catalunya (UEC) Mataró, Jaume Estapé, pels dos membres de la secció de Fotocine de la UEC Mataró, Miquel Serra i Francesc Carreras i per Jordi Vilà, persona vinculada a l’esport mataroní.

 

Informa: C.Sànchez / M.Rodríguez / J.Peñaranda