Les lligues de futbol sala ens porten partits interessants

El Futsal Aliança Mataró torna a competir en partit de la Segona Divisió B després de l'eliminació de la Copa del Rei

Després de l'eliminació de la Copa del Rei, en els setzens de final, el Futsal Aliança Mataró torna a la competició de lliga. Ho fa rebent el Dènia conscient que el partit és de vital importància per enganxar-se a la part alta. El duel es juga a les 4 de la tarda al poliesportiu Teresa Maria Roca.

També a les 4, a la segona divisió femenina, el Futsal Aliança Mataró es desplaça a la pista de la Penya Esplugues, equip que té un punt menys que les mataronines. Nicky Dedeu parlava després de la darrera victòria dels problemes amb les lesions, i la baixa per aquest partit d’Anna Munné, una de les referents de la plantilla.

I a la Tercera divisió masculina, després del derbi, que va acabar amb empat a 2 entre l’Spall Ciutat de Mataró i el Futsal Avícola Vinyals Mataró B. El Ciutat juga dissabte a un quart de set a la pista del Caldes, líder de la categoria que no ha perdut cap partit. Joan Serra més enllà de la complicació que li pugui portar el rival es mostrava preocupat després del derbi per com el seu equip afronta aquesta complicada temporada.

El filial del Futsal juga com a local, el diumenge a les 12 del migdia, rebent la visita de l'Arrels, un partit que pot representar un canvi d'aspiracions. Ara mateix el Futsal és sisè i el Ciutat és setè en un subgrup amb 9 equips.