Les dues cares del CE Mataró

L'equip femení està a una passa de complir els objectius i proclamar-se campiones de lliga, en canvi, el masculí ja no té opcions d'ascens.

Twitter: ce_mataro

En futbol femení, el CE Mataró podria certificar l’ascens aquest cap de setmana si guanyen al Figueres. Pel que fa al conjunt masculí, ja no tenen cap opció d’ascens, però buscaran acabar bé la temporada a falta de dues jornades.

L’equip de Daniel Martínez s’enfronta al Figueres diumenge a domicili. El CE Mataró masculí rep al Manlleu, però amb la impossibilitat d’aconseguir la sisena plaça que opta a Superlliga Catalana.

Aquest cap de setmana poden arribar bones notícies per part del CE Mataró femení. Les jugadores de Daniel Martínez es proclamaran campiones i, per tant, materialitzaran l’ascens a Preferent si guanyen al Figueres a domicili.

Queden tan sols 4 jornades pel final i li treuen 10 punts a les segones classificades, el Torelló. Diumenge a les dues de la tarda s’enfrontaran a un Figueres situat a la desena plaça i que ja van guanyar en el partit d’anada per un contundent 8-0.

El conjunt masculí rebrà al Municipal del Centenari al Manlleu. Els mataronins, ja sense opcions d’ascens, s’enfronten a un Manlleu situat a la novena plaça a tan sols quatre punts. Els de Raúl Monroy miraran de tancar amb bones sensacions la temporada quan encara queden dues jornades pel final. El CE Mataró ja va guanyar al Manlleu en el partit d’anada, va ser per 2-3 en un partit vibrant.