×

Missatge d'error

Notice: Undefined index: und a include() (línia 84 de /var/www/vhosts/mataroaudiovisual.cat/httpsdocs/sites/all/themes/mataroaudiovisual07/templates/node/node.tpl.php).

Les cares noves del nou CN Mataró de Dani Ballart

Plantilla del CN Mataró @cnmataro

D’aquí a una setmana engegarà la temporada pel primer equip femení del Centre Natació Mataró. Ho farà amb quatre cares noves, quatre incorporacions que han de permetre mantenir el nivell de la darrera temporada o fer un pas més de cara a les competicions europees. Des de la setmana passada ja entrenen a Mataró, i amb l’inici de la Copa Catalunya ja es podran veure en acció.

El Centre Natació Mataró creu haver fet un pas endavant amb les 4 incorporacions realitzades per aquesta temporada, al marge de la del nou entrenador Dani Ballart.

La baixa més destacada respecte l’anterior plantilla és la de la boia nord-americana Brigitta Games, que ha estat una de les referents de l’equip en els dos darrers campionats i que ha tornat als Estats Units per preparar els Jocs Olímpics. Per fer-ho l’equip ha apostat per un perfils de jugadores que poden suplir les característiques de la nord-americana. Una és la seva compatriota Danijela Jackovich i l’altre la holandesa Vivian Sevenich. Jackovich, que ve d’Austràlia, havia jugat les dues temporada anteriors al Sant Andreu -sent la màxima golejadora de la lliga espanyola-. I Vivian Sevenich, és una jugadora de molta força i que dotarà d’una mica més de múscul a l’equip. Les dues poden jugar dins i fora l’arc. I amb elles hem parlat en un dels primers entrenaments. En el cas de la holandesa Vivian Sevenich serà el primer cop que jugui a la lliga espanyola, tot i que té bagatge amb altres competicions.

Un dels fets destacats és que l’equip tindrà moltes jugadores de perfil esquerrà. Sevenich també és esquerrana, com Helena Lloret i Alejandra Aznar. La barcelonina és un dels potencials de futur, i també present, del waterpolo femení, que arriba  per posar competència a les seves companyes.

A la porteria hi ha un altre dels canvis. La francesa Lorene Derenthy ja tenia intenció de marxar, i el recanvi ha vingut de la pròpia Liga Premaat. Es tracta de la porera barcelonina Elena Sánchez. Sanchez ha estat portera del Sabadell i els darrers anys del Sant Andreu, a Mataró vol fer un pas més enllà, que la porti a consolidar-se a la porteria de la selecció espanyola.

Laura Vicente i Irene González han estat les altres dues jugadores que han deixat la disciplina mataronina. La primera ha abandonat la competició, i la segona ha fitxat pel Sabadell.