L'emoció de Copa Catalunya, quart assalt

Amb 3 jornades transcorregudes la Copa Catalunya femenina comença a perfilar quins seran els equips que lluitaran per l'ascens. Un d'ells és el Mataró Parc Dori Dori Boet, que es troba entre els tres primers classificats. Les mataronines hauran d'anar fins a Lleida on diumenge es trobaran amb un equip que ve de derrotar al Platges al Mora, el que per elles va ser tot un cop d'efecte. Albert Puig, l'entrenador del Lleida assegura que per elles és tot un èxit ser a aquesta fase. L'actual situació a la classificació i el format de competició, que dona molt poc marge de maniobra, fa que cada partit sigui determinant. Les boetistes es veuen obligades a guanyar.
Mentrestant el GRESS Platges de Mataró ho té més cru per ser a la final a quatre. Dilluns va perdre clarament contra el Cerdanyola i ara s'haurà de veure les cares contra el GEiEG, en un partit decisiu per les unionistes. 
Si guanyen les empataran a la sisena plaça, però en cas de perdre es quedarien com a últimes i amb un marge de dues derrotes respecte la part mitja baixa de la classificació.