L'atletisme mataroní puja amb força

Biel Tenias i Marina Martínez són dos dels referents de la fornada d'atletes que surten de la base mataronina.
Ells dos van anar convocats a l'Europeu sub18, Tenias participant en perxa i Martínez en els 800 llisos, amb resultats destacats a nivell de marques.
En el darrer diumenge esports, quatre de les millors esportistes de Mataró ens comentaven els seus darrers resultats. Sara Dorda ho feia, per exemple, just abans de proclamar-se campiona d'Espanya sub23 en els 400 tanques, amb millor marca personal i record absolut de Mataró.

Sara Dorda és un dels noms propis de l'atletisme mataroní. Aquest cap de setmana s'ha proclamat campiona d'Espanya sub-23 en els 400 metres tanques. Ho ha fet poc després d'haver guanyat el campionat de Catalunya en la mateixa prova. Un primer èxit treballat però inesperat.
Dorda és una de les actuals referents i amb un gran futur per davant. Com ella, els noms de Rosa Maria Buscà, Laura Pelegrí i Aina Rabadan donaran moltes alegries a l'atletisme de la ciutat. Buscà i Pelegrí venen de triomfar a les proves catalanes mentre que Radaban ho ha fet a nivell estatal, a Gijón.