L'atleta Raquel González, millor esportista de Mataró del 2018

Marcat accent femení a la 64 Gala de la Nit de l’Esport, amb la cirereta del premi absolut que ha recollit aquest divendres al Teatre Monumental l'atleta del Futbol Club Barcelona, Raquel González Campos. De fet des de la gala de l’any 2000, en 16 de les 20 edicions hi ha hagut guanyadora femenina, demostrant el potencial de l’esport femení a la capital del Maresme.

I l’atleta Raquel González ha estat la darrera a unir-se a la llarga llista d’esportistes femenines que han aconseguit el trofeu, que des de fa ja diversos anys és obra de l’artista mataroní Perecoll. L’atleta del Futbol Club Barcelona s’ha proclamat en la darrera temporada campiona de Catalunya i d’Espanya en marxa en diverses distàncies, aconseguint en a l’estatal de 50km marxa el rècord d’Espanya amb un temps 4 hores 11 minuts i 01 segon, el bronze mundial per equips amb la selecció espanyola o la 5a plaça al rànquing mundial dels 5 km marxa

A partir d’ara té dos objectius, un a curt termini, el Campionat del Mon de Doha del proper mes d’octubre i l’altre els Jocs Olímpics de Tòquio, del proper estiu.