L'atleta mataronina Noa Martínez comença a volar alt

Tot i els seus 14 anys la perxista de l'AA Catalunya ja ha ocupat places de podi en Campionats sub16

L'atleta mataronina Noa Martínez comença a volar alt

La Noa Martínez és una jove atleta mataronina de l’Agrupació Atlètica Catalunya, de tant sols 14 anys i que comença a fer camí en el salt de perxa.

Tot i la seva edat i per tant; tot i haver de mesurar-se amb atletes de fins a 16 anys, va tancar el darrer mes de març amb dues grans fites en dos campionats sub16. Dues medalles en campionats català i estatal que la reafirmen com a una de les joves promeses de la disciplina.

Primer, en el campionat català va aconseguir la medalla d’or saltant per sobre els 3 metres i 20 centímetres. Un parell de setmana després, a Oviedo i en el marc del campionat espanyol, en el seu debut en un campionat estatal, va aconseguir la medalla de plata saltant per sobre el 3 metres i 28 centímetres. Això sí, dos centímetres per sota de la seva millor marca.

A la Noa Martínez, l’entrena el seu pare, en Gaby Martínez, que també és l’entrenador de perxa del Centre Atlètic Laietània. Precisament el seu pare ens explica les qualitat que té la jove atleta. La influència del seu pare, de fet, va fer veure a la jove que el seu futur passava per poder volar tant alt com el seu pare. El fet que es col·loqui entre les primeres classificades, fa que en aquesta categoria encara tingui opcions de poder mantenir o igualar els caixons assolits en el seu debut a la categoria sub16.

Noa Martínez, doncs, s’uneix a la llista de joves promeses de l’atletisme mataroní, en el seu cas representant a l’Agrupa.

Tags: