L'ascens a OK Lliga Femenina no podrà ser directe

A la Nacional Catalana Femenina el Club Hoquei Mataró també perdia el segon partit de l’eliminatòria de semifinals per pujar a la Ok Lliga femenina. Havia perdut el primer per 1 a 3 al pavelló Jaume Parera i dissabte va caure per 3 a 2 a la pista del Palau de Plegamans.
Per tant és el filial de l’equip d’OK Lliga qui jugarà la final de la Nacional Catalana Femenina, i ho farà davant un altre filial, el Voltregà B.
Caldrà estar atents ara per saber per a qui serà la plaça d’ascens, i per això pot esdevenir clau l’eliminatòria pel tercer lloc que començarà d’aquí dues setmanes el Club Hoquei Mataró i l’Igualada Femení.
Una eliminatòria al millor de 3 partits que les jugadores del Mataró jugaran a partir del darrer cap de setmana d’aquest mes de maig, després que bona part del primer equip jugui a partir de divendres el campionat d’Espanya sub16 a terres gallegues.
Una plaça que van obtenir la setmana passada en el campionat de Catalunya, i que ha suposat molts mals de cap per l’entitat.
Per cert, aquest cap de setmana l’equip femení sub 12 del CH Mataró jugava el campionat de Catalunya i ha acabat sots campió després de fer un gran campionat, però perdent la final amb el Voltregà a les faltes directes.