L'Argentona fa història al derbi

El CE Mataró, en canvi, passa desapercebut pel poble veí i la situació és crítica.

El FC Argentona dormia líder després de vèncer al CE Mataró al derbi del Maresme. Partit completament dominat pels argentonins i així ho reflecteix el marcador. El CE Mataró va ser incapaç ni de tan sols posar en un destret al seu exporter, Joan Guillamat. Els mataronins disputaven un partit sense entrenador i sense idees.

De principi a final, el domini del joc va ser de l'Argentona, i no va tardar a arribar el primer. La llei de l'ex mai falla i és que Daniel Prieto faria el primer en una jugada a pilota parada.

El segon gol venia al quart d'hora de la segona meitat amb un gol de Badre després d'un penal aturat d'Oriol Roura, situació idèntica al partit de Banyoles: dos penals fallats consecutius, però la relació Badre-gol s'oposa a qualsevol penal fallat.

A l'espera del partit del Manlleu, l'Argentona fa història i es posa líder de la Primera Catalana. El Mataró, en canvi, es troba en posicions de descens i sense tècnic. Encara que Elifaz, entrenador provisional, assegura que el club treballa per portar un entrenador tan aviat com es pugui.

Informa: H. March